Katalog
POLSKIE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
Polecamy
Rozbuduj bazÄ!
GadĹźeciarskie akcje
Logowanie
Aktualnie online
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
26/10/2024 19:09
RIP darmowki
23/07/2023 00:54
21/07/2023 23:13
15/01/2023 21:47
HALO ktos tu jeszcze zaglada poza botami? XD
18/07/2022 14:31
Zobacz temat
DarmĂłwki.eu - Darmowe GadĹźety, PrĂłbki, ZniĹźki, Konkursy oraz Zarabianie w Sieci! :: Sprawy organizacyjne :: Propozycje
Punkty
|
|
TG99 |
Dodany dnia 10-01-2013 21:46
|
Ranga za posty: Postów: 71 Data rejestracji: 04.12.12 Liczba pkt: 1240 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
Witam ponownie BÄdÄ bardzo nie popularny po tej wypowiedzi, ale wydaje mi siÄ Ĺźe : a) Powinien byÄ wyĹźszy puĹap punktĂłw za ktĂłre moĹźna uzyskaÄ dostÄp Katalogu b ) posty typu "fajne ", "gratki", " teĹź chce takie" nie powinny byÄ branÄ pod uwagÄ jako punkty , tylko powinny byÄ usuwane:/ Mam nadziejÄ , Ĺźe nie dostanÄ bana za taki wpis , ale nie mogÄ dĹuĹźej patrzeÄ na takie bezsensowne wpisy... widaÄ ,Ĺźe zbytniego poĹźytku z takich wpisĂłw nie ma , a i z UĹźytkownikĂłw umieszczajÄ cych takie wpisy teĹź nie za bardzo widzÄ poĹźytku. Edytowane przez TG99 dnia 10-01-2013 21:48 |
Reklama |
Dzisiaj mamy 07-12-2024 05:52
|
|
IP: localhost | |
Karczu |
Dodany dnia 11-01-2013 15:16
|
GĹĂłwny Admin Postów: 1420 Data rejestracji: 17.03.10 Liczba pkt: 15660 Ranga: KING ; ) |
Witaj a ) puĹap 50 pkt jest bardzo optymalny. Nie jest to bardzo maĹo, ale teĹź trzeba siÄ sporo napracowaÄ by je zdobyÄ, jeĹli nie doda siÄ Ĺźadnego nowego adresu do katalogu lub wzoru maila b ) tutaj masz racjÄ, jednak ja sam nie jestem w stanie tego upilnowaÄ; z dwojga zĹego lepsze to niĹź caĹkowita pustka na stronie, bo jeĹli tak by byĹo, to nikt nowy by nie dochodziĹ, przez co nowych adresĂłw teĹź by byĹo mniej JeĹźeli jednak chcesz to mogÄ nadaÄ Ci odpowiednie uprawnienia moderacyjne i administracyjne - w tym celu napisz na PW. Edytowane przez Karczu dnia 11-01-2013 15:16 |
Polub: | |
Zaplusuj: | |
Udostępnij: |
|
Link: | |
Kod na forum: | |
Kod na stronę: |
Przeskocz do forum: |
Pod pojeciem Siec Afiliacyjna kryja sie programy partnerskie. Inne okreslenie na sieci afiliacyjne to marketing afiliacyjny.
Jedna z najpopularniejszych metod szybkich platnosci sa Platnosci SMS, a takze platnosci BitCoin, Platnosci PaySafeCard.