Katalog
POLSKIE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
ZAGRANICZNE:
GadĹźety
PrĂłbki
Autografy
Makulatura
BONUSOWO:
Wygrywaj Nagrody
Bony, ZniĹźki i Okazje
Zarabianie w Internecie
Polecamy
Rozbuduj bazÄ!
GadĹźeciarskie akcje
Logowanie
Aktualnie online
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
23/07/2023 00:54
21/07/2023 23:13
15/01/2023 21:47
HALO ktos tu jeszcze zaglada poza botami? XD
18/07/2022 14:31
19/10/2021 11:21
Zobacz temat
DarmĂłwki.eu - Darmowe GadĹźety, PrĂłbki, ZniĹźki, Konkursy oraz Zarabianie w Sieci! :: Sprawy organizacyjne :: Wywiady
Wywiad - Adziuu
|
|
Karczu |
Dodany dnia 08-12-2011 23:06
|
GĹĂłwny Admin Postów: 1420 Data rejestracji: 17.03.10 Liczba pkt: 15660 Ranga: KING ; ) |
Jak dĹugo zajmujesz siÄ zbieraniem darmowych gadĹźetĂłw? Pierwsze pytanie i juĹź od razu jest takie trudne? Hmm.. wiÄc niech pomyĹlÄ, zbieraniem darmowych gadĹźetĂłw zajmujÄ siÄ od 3 lat, jeĹźeli zbieranie autografĂłw teĹź moĹźna do nich zaliczyÄ, na stronÄ darmowki.eu trafiĹem pĂłĹtora roku temu. W jaki sposĂłb dowiedziaĹeĹ siÄ o darmowych gadĹźetach? PamiÄtasz w jaki sposĂłb trafiĹeĹ na stronÄ DarmĂłwki.eu? Moja przygoda z darmĂłwkami zaczÄĹa siÄ od kolekcjonowania autografĂłw, to byĹo kiedyĹ mojÄ ĹźyciowÄ pasjÄ , wyszukiwaĹem strony internetowe róşnych gwiazd, artystĂłw czy celebrytĂłw i pisaĹem do nich rozbudowane emaile. Kiedy w koĹcu zabrakĹo mi pomysĹĂłw do kogo by napisaÄ, trafiĹem na stronÄ DarmĂłwki.eu, wtedy musiaĹem zdobyÄ 50 punktĂłw, aby dostaÄ siÄ do katalogu. Kiedy miaĹem juĹź dostÄp zrezygnowaĹem z autografĂłw i przerzuciĹem siÄ na zdobywanie darmowych gadĹźetĂłw. Jaka paczka byĹa TwojÄ najlepszÄ ? PamiÄtasz od kogo byĹa i co siÄ w niej znajdowaĹo? Hmm.. ciÄĹźko to okreĹliÄ, bo dla mnie kaĹźda nowa paczka jest tÄ najlepszÄ , nawet jeĹźeli w Ĺrodku jest tylko jedna ulotka lub pocztĂłwka. A moĹźe to ta ostania kiedy dostaĹem parasolkÄ od UrzÄdu Miasta Duszniki-ZdrĂłj? (Ĺmieje siÄ). MyĹlÄ, Ĺźe do tych najlepszych zaliczÄ paczkÄ od IPNu, w ktĂłrej znajdowaĹy siÄ 2 ksiÄ Ĺźki, 2 pĹyty DVD, 2 dĹugopisy i smycz, pewnie byĹa jakaĹ bardziej âwypasionaâ, ale jakoĹ nie mogÄ sobie przypomnieÄ. Tak Ĺrednio, ile dziennie paczek dostajesz? I ile byĹo najwiÄcej w ciÄ gu jednego dnia? Gdybym miaĹ wyliczaÄ dziennÄ ĹredniÄ paczek to wynosiĹaby ona 15. Do tej pory najwiÄcej w ciÄ gu jednego dnia to byĹo 26 paczek, trochÄ maĹo, ale mimo wszystko rekord. Jakiego rodzaju gadĹźety sprawiajÄ Ci najwiÄkszÄ przyjemnoĹÄ? Na otrzymywanie jakich siÄ gĹĂłwnie nastawiasz? NajwiÄkszÄ przyjemnoĹÄ sprawiajÄ mi kaĹźde nowe gadĹźety, ale najbardziej dĹugopisy, smycze i oczywiĹcie koszulki, te ostatnie niestety muszÄ wygrywaÄ na Facebooku, wiÄc siÄ chyba nie liczy. Raz tylko dostaĹem pendrivea wiÄc to sprawiĹo mi najwiÄkszÄ radoĹÄ, niektĂłrzy dostali ich duĹźo wiÄcej i im trochÄ zazdroszczÄ. ChciaĹbym otrzymywaÄ smycze, pendrive, dĹugopisy, ale ogĂłlnie to nastawiam siÄ na dĹugopisy, mapy i smycze. Wszystkie swoje gadĹźety odstawiasz gdzieĹ na pĂłĹkÄ i traktujesz jako elementy swojej kolekcji, czy moĹźe starasz siÄ z nich korzystaÄ? Nie ma takiej opcji bym korzystaĹ z dĹugopisĂłw czy innych gadĹźetĂłw, dla mnie jest to ĹwiÄta rzecz. MusiaĹem tylko oddaÄ parasolkÄ ktĂłrÄ dostaĹem, bo padaĹ deszcz i mama mnie poprosiĹa, wiÄc jej oddaĹem i nie biorÄ tego spowrotem. ChociaĹź moĹźe nie do koĹca mĂłwiÄ prawdÄ, bo przypomniaĹo mi siÄ, Ĺźe wszystkie torby i reklamĂłwki ekologiczne z materiaĹu oddaĹem teĹź mamie na zakupy. Mapy, smycze, dĹugopisy, przypinki i wiele, wiele wiÄcej innych gadĹźetĂłw, ktĂłre posiadam trzymam posegregowane w róşnych kartonach i pudeĹkach. Do kaĹźdej z firm piszesz osobnego maila, czy masz jeden gotowy wzĂłr, ktĂłry zawsze wykorzystujesz? KtĂłregoĹ wieczoru potwornie mi siÄ nudziĹo i postanowiĹem napisaÄ sam, swĂłj wĹasny, dĹuĹźszy email, ktĂłry wysyĹam wszÄdzie, czasami potrzebuje tylko lekkich zmian. W jaki sposĂłb wyszukujesz nowe adresy? W jaki sposĂłb je później wysyĹasz? Nie wyszukujÄ ich, same do mnie przychodzÄ . NajczÄĹciej to Mariusz (pazdzioch na forum) dostaje wiele paczek, a ja spisujÄ adresy instytucji i wyszukujÄ adresy email. BywajÄ takie momenty, Ĺźe znajdÄ sobie przypadkowÄ bazÄ emaili lub zastanowiÄ siÄ od kogo mĂłgĹbym chcieÄ dostaÄ gadĹźety i wyszukuje ich emaile. Wszystkie emaile wyszukujÄ dziÄki programowi ze strefy VIP, a wysyĹam je rÄcznie przez pocztÄ gmail lub takĹźe przez program ze strefy VIP. SkÄ d pomysĹ na nagrywanie unboxingĂłw? WzorowaĹeĹ siÄ na kimĹ, czy sam wpadĹeĹ na koncepcjÄ wykonywania takich unboxingĂłw? PomysĹ na nagrywanie unboxinĂłw podrzuciĹ mi Mariusz (pazdzioch na forum). MuszÄ powiedzieÄ, Ĺźe jest to wygodniejsze niĹź fotografowanie oddzielnie kaĹźdej koperty, a później tworzenie nowych tematĂłw na forum, zajmuje to mniej czasu. Wiemy juĹź, Ĺźe Twoim hobby sÄ darmowe gadĹźety. Czy mĂłgĹbyĹ nam zdradziÄ czym jeszcze zajmujesz siÄ w wolnym czasie, gdzie chodzisz do szkoĹy itp? Obecnie to ja nie mam wolnego czasu bo przygotowujÄ siÄ do matury, a tak poza tym to strasznie mi siÄ nie chce wychodziÄ z domu i wolny czas spÄdzam na oglÄ daniu powtĂłrek seriali, w domu jest ciepĹo, mam swoje miÄkkie Ĺóşko, na nim swĂłj ulubiony kocyk, w kuchni zawsze jest gorÄ ca herbatka, wystarczy kupiÄ jakieĹ chrupki lub herbatniki i czas na prawdÄ ucieka bardzo prÄdko, ja siÄ przy tym nie nudzÄ. Co niedzielÄ zamiast spaÄ do 12 lub biec rano do koĹciĂłĹka ja wsiadam w PKS i jadÄ na spotkania ASG, czyli proĹciej mĂłwiÄ c uprawiam sport strzelecki jakim jest Air Soft Gun, klimat jest nieziemski. Pytasz rĂłwnieĹź o szkoĹÄ, wiÄc chodzÄ do II LO w HajnĂłwce z DNJB do klasy maturalnej o profilu matematyczno â geograficznym, chociaĹź kiedyĹ uwaĹźaĹem siebie za humanistÄ, nadal siebie za niego uwaĹźam, tylko jestem okropnym leniem i nie chce mi siÄ czytaÄ ksiÄ Ĺźek. GdybyĹ mĂłgĹ daÄ jakÄ Ĺ radÄ poczÄ tkujÄ cym GadĹźeciarzom, co by to byĹo? MyĹlÄ, Ĺźe kaĹźdy z nas daje tÄ samÄ radÄ dla GadĹźeciarzy, kaĹźdy z nas powinien mieÄ swĂłj wĹasny, unikalny tekst emaila, ktĂłry zamierzamy wysyĹaÄ. Z emailem jest jak z list, jest jak praca z jÄzyka polskiego, powinien zawieraÄ wstÄp, rozwiniÄcie i zakoĹczenie, powinniĹmy siÄ przedstawiÄ, rozwinÄ c go piszÄ c o swojej pasji i Ĺadnie zakoĹczyÄ. Mimo, Ĺźe od tego nie zaczÄ Ĺem to tym zakoĹczÄ ten wywiad, NIE PODDAWAJCIE SIÄ jeĹźeli przez okreĹlony czas nie otrzymacie Ĺźadnej paczki, listu, kaĹźdy z nas zaczynaĹ od zera i kaĹźdy z nas, przychodziĹ ze szkoĹy do domu i zastawaĹ przez dĹuĹźszy okres pustÄ skrzynkÄ, a ktĂłregoĹ razu pÄkaĹa we szwach. Nie ma czegoĹ takiego jak okreĹlona liczba do otrzymania listĂłw w danym dniu, nikt z nas nie wie ile danego dnia otrzymamy paczek, nie warto siÄ zraĹźaÄ jeĹźeli przez tydzieĹ nie dostaniemy Ĺźadnej, w nastÄpnym tygodniu moĹźemy mieÄ ich 100. DziÄkujemy za wywiad Ja rĂłwnieĹź dziÄkujÄ za wywiad. Mam nadziejÄ, Ĺźe w jakiĹ sposĂłb przedstawiĹem Wam swĂłj poczÄ tek i daĹem Wam kilka dobrych rad. Razem z TobÄ i Patrykiem jestem tutaj Administratorem, dlatego jeĹźeli ktoĹ z Was ma problem, moĹźe zgĹosiÄ siÄ rĂłwnieĹź do mnie. |
Reklama |
Dzisiaj mamy 15-10-2024 05:59
|
|
IP: localhost | |
pazdzioch |
Dodany dnia 09-12-2011 15:51
|
Ranga za posty: Postów: 9 Data rejestracji: 10.06.11 Liczba pkt: 1349 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
super wywiad |
|
|
DrapeX |
Dodany dnia 11-12-2011 21:21
|
Ranga za posty: Postów: 25 Data rejestracji: 05.11.11 Liczba pkt: 265 Ranga: Poczatkujacy Gadzeciarz |
przejrzystty, dobrze sie czyta |
|
|
Balmichus |
Dodany dnia 11-12-2011 21:36
|
Ranga za posty: Postów: 16 Data rejestracji: 25.05.10 Liczba pkt: 63 Ranga: Gadzetowy Raczek |
heh super ;p |
|
|
gucio096 |
Dodany dnia 13-12-2011 18:40
|
Ranga za posty: Postów: 1 Data rejestracji: 13.12.11 Liczba pkt: 53 Ranga: Gadzetowy Raczek |
dobre |
|
|
Silinde |
Dodany dnia 13-12-2011 19:15
|
Ranga za posty: Postów: 404 Data rejestracji: 03.04.11 Liczba pkt: 2166 Ranga: Dobry Gadzeciarz |
Normalnie momentami jakbym czytaĹ swoje myĹli, teĹź mam maturÄ w tym, roku, weĹş nie przesadzaj z tÄ
naukÄ
, co za duĹźo to nie zdrowo teĹź jestem leniem i domatorem jak ty Dziwi mnie twoje podejĹcie do gadĹźetĂłw, ja korzystam z nich ile wlezie no ale co kto lubi
Edytowane przez Silinde dnia 13-12-2011 19:17 W moim Ĺnie, cudownym Ĺnie Tylko kocham, kocham, kocham BawiÄ siÄ, laj laj, laj, laj ... |
|
|
natalinkanacia |
Dodany dnia 09-01-2012 12:51
|
Ranga za posty: Postów: 3 Data rejestracji: 09.01.12 Liczba pkt: 73 Ranga: Gadzetowy Raczek |
Chyba kaĹźdy gadĹźeciarz znajdzie w tym wywiadzie cos co odnosi siÄ do wĹasnego "ja". |
|
|
matiop |
Dodany dnia 17-01-2012 06:43
|
Ranga za posty: Postów: 14 Data rejestracji: 17.01.12 Liczba pkt: 53 Ranga: Gadzetowy Raczek |
Fajny wywiadzik |
|
|
danios |
Dodany dnia 07-04-2012 19:38
|
Ranga za posty: Postów: 17 Data rejestracji: 07.04.12 Liczba pkt: 51 Ranga: Gadzetowy Raczek |
wywiad bardzo fajny |
|
|
Dominik7502 |
Dodany dnia 09-04-2012 10:22
|
Ranga za posty: Postów: 13 Data rejestracji: 08.04.12 Liczba pkt: 76 Ranga: Gadzetowy Raczek |
Bardzo Ĺadnie napisane dobre porady SUPER ! |
|
Polub: | |
Zaplusuj: | |
Udostępnij: |
|
Link: | |
Kod na forum: | |
Kod na stronę: |
Przeskocz do forum: |
Pod pojeciem Siec Afiliacyjna kryja sie programy partnerskie. Inne okreslenie na sieci afiliacyjne to marketing afiliacyjny.
Jedna z najpopularniejszych metod szybkich platnosci sa Platnosci SMS, a takze platnosci BitCoin, Platnosci PaySafeCard.